Close

Search.

Over Ons.

Al 35 jaar bedenken wij creatieve en innovatieve oplossingen op het gebied van de Digital Customer Journey. Geen standaardwerk, maar op maat gemaakte digitale toepassingen waar jouw klanten blij van worden!

Om oplossingen op het gebied van Location- en Online Marketing te realiseren is meer nodig dan alleen een paar handige techneuten. Daarom bestaat Cobra Systems uit een gemengde groep van creatieve denkers, slimme projectmanagers, technische toppers en datafreaks.

Onze visie.

Wij zijn dé premium partner die op basis van 35 jaar ervaring en het optimaliseren van de digitale klantreis, waardevolle digitale oplossingen bedenkt, ontwikkelt en beheert voor organisaties met veel (online en offline) bezoekers in Nederland , maar ook daarbuiten!

Onze missie.

Samen leveren we digitale diensten die jouw bedrijf verder helpen groeien. Van het bedenken van een effectieve digitale strategie tot het bouwen en beheren van jouw online en locatie gebonden oplossingen!

Ons team.

Patrick de Ridder

Patrick de Ridder

Director of Digital Affairs
Paul Bosse

Paul Bosse

Operations
Tanja Wolve

Tanja Wolve

Quality Assurance
Bas van de Kamer

Bas van de Kamer

Lead Developer
Ryan de Bruijne

Ryan de Bruijne

Developer
Tobias Theebe

Tobias Theebe

sr. Engineer
Jeffrey Kuik

Jeffrey Kuik

Designer
Mosgan Tofighi

Mosgan Tofighi

Partner Digital Cities
Mark de Bruin

Mark de Bruin

Digital Projectmanager
Erik ten Berge

Erik ten Berge

Strategist en projectmanager
Mark Kea

Mark Kea

Developer
Kom jij er ook bij?

Kom jij er ook bij?

Partner in groei en plezier

Onze partners.

Onze partners leveren topkwaliteit in hun segment. Door de samenwerking met elkaar aan te gaan, kunnen we digitale projecten in de volle breedte aan! Wil je meer over onze partners en partnerships weten? Neem nu contact op!

Partner
Partner
Partner
Partner
Technology
Technology
Technology
Technology

Technieken die we gebruiken.

We maken zorgvuldige keuzes waar het gaat om de techniek die we gebruiken onderliggend aan onze oplossingen. We zijn continue op zoek naar nieuwe technieken, waar we gecontroleerd mee experimenteren zodat we altijd vooruit kunnen kijken. Voor de kritische live omgevingen gebruiken we uitsluitend een bewezen en state-of-the-art technische invulling.

Ook meetbaar je doelen halen?

Neem dan contact met ons op. Ook een kort gesprek levert altijd nieuwe inzichten op. Beloofd.