Close

Search.

Cobra Care WiFi beheer.

WiFi beheer waar je blij van wordt, omdat alles altijd blijft werken. Bewezen.

Wat is Cobra Care?

Altijd en overal supersnel en stabiel Internet en WiFi? Cobra Systems zorgt dat het werkt en dat het blijft werken. Wij monitoren op afstand jouw systemen en voeren op de achtergrond updates door. We signaleren preventief waar het niet goed gaat. Wanneer er toch problemen ontstaan dan staan wij snel paraat om deze op te lossen, vervangende hardware/software is altijd op voorraad!

Beheer met een doel.

Bijna iedereen gebruikt dagelijks WiFi apparatuur. Voor veel bedrijven is WiFi daarom een kritisch onderdeel van de dienstverlening.

Om WiFi blijvend te laten functioneren is beheer en ondersteuning nodig.

Proactief en preventief.

Wij houden jouw systemen proactief in de gaten. Mogelijke problemen lossen wij preventief op. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Door onze aanpak zijn de kritische systemen meer dan 99,9% van de tijd beschikbaar.“Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze proactief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team -Camping Bakkum

Waarom Cobra Care?

 • Iedereen altijd online.
 • We controleren en monitoren continu op afstand de werking en beschikbaarheid van je draadloze netwerk, onsite portal en databases. Daar hebben we ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring mee en een bewezen trackrecord opgebouwd.
   

 • Wij zijn hard aan het werk, jij merkt niets.
 • Als het goed is merk je weinig tot niets van onze beheeractiviteiten. Dat betekent blije klanten en dus geen gedoe of klachten, je kunt je richten op jouw kernactiviteiten.
   

 • We staan voor je klaar.
 • Is er onverhoopt eens een probleem, of heb je gewoon een vraag dan kun je ons altijd benaderen. Je krijgt een mens aan de telefoon, geen bandje. En we helpen je zo snel als het kan.
   

 • Ook als een derde partij het heeft geïnstalleerd.
 • Is jouw leverancier ooit geweest om de installatie te doen, maar niet in staat om het beheer en onderhoud te doen? Of om een andere reden buiten beeld? Wij helpen! In de meeste gevallen kunnen we zonder veel gedoe het beheer overnemen van je draadloze (WiFi) netwerk.

 

Wil je meer weten?

Bel met ‭085 401 58 50 of mail ons, kun je meteen de service desk testen 🙂