Close

Search.

Wat we doen.

Cobra Systems meet, voorspelt en beïnvloedt het gedrag van meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar. Voor ons is de integrale ‘customer journey’ het uitgangspunt, in plaats van techniek. Dat is de enige manier om snel en efficient te zorgen voor meetbaar succes.

Design & Discover

Design & Discover

Je hebt via verschillende digitale kanalen contact met je klanten. Cobra Systems helpt je om over alle kanalen heen de beste user experience te geven en gestelde doelen te behalen.
Wij leren jouw business te begrijpen en denken mee

Build & Maintain

Build & Maintain

Maak gebruik van meer dan 10 jaar kennis en ervaring met het realiseren van integrale Web, WiFi, App en Internet of Things oplossingen die de Customer Journey ondersteunen.
Wij ontwikkelen jouw technische oplossing die waarde toevoegt

Analyze & Improve

Analyse & Improve

Wij zorgen dat jouw mission critical digitale dienst online blijft en helpen je om de kanalen verder te optimaliseren. Alle KPI’s inzichtelijk in real-time. Voor meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar.
Wij helpen jou de meeste waarde te halen uit het verbinden met de klant

Our Process.

01

Design & Discover

Samen bedenken we een nieuwe digitale oplossing gebaseerd op jouw concrete uitdaging. Cobra Systems heeft de kennis en ervaring om al je digitale kanalen optimaal samen te laten werken. Op deze manier heeft jouw klant of bezoeker altijd de beste ervaring en behaal je gemakkelijker je organisatiedoelstellingen.

Design & <span>Discover</span>
Build & <span>Maintain</span>
02

Build & Maintain

Met een goede digitale strategie op zak is het tijd om de digitale kanalen daadwerkelijk te bouwen. Cobra Systems heeft ruime ervaring met het realiseren van digitale oplossingen waarbij we (een combinatie van) Web, WiFi, App en Internet of Things technieken gebruiken.

03

Analyze & Improve

Bij Cobra Systems zijn we in staat om over alle digitale kanalen heen de voortgang van jouw doelstellingen te kunnen meten, voorspellen en zelfs beïnvloeden. Of het nu om een WiFi, Web, App of IoT oplossing gaat. Het doel is belangrijk, de techniek is niet jouw probleem, maar onze uitdaging!

Analyze & <span>Improve</span>

Ook meetbaar je doelen halen?

Neem dan contact met ons op. Ook een kort gesprek levert altijd nieuwe inzichten op. Beloofd.