Close

Search.

Wat we doen.

Cobra Systems meet, voorspelt en beïnvloedt het gedrag van meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar. Voor ons is de integrale ‘customer journey’ het uitgangspunt, in plaats van techniek. Dat is de enige manier om snel en efficient te zorgen voor meetbaar succes.


 

Onze location based services.

Wireless services

Wireless services

Dekkende en draadloze oplossingen inclusief de achterliggende netwerkverbindingen. WiFi, Bluetooth of 5G, op elke locatie en met elk gebruikersaantal, hoe lastig ook.

Onsite portals

Onsite portals

Het Onsite portal is de beste manier om uw bezoekers digitaal op te vangen zodra ze ter plaatse arriveren. Zowel verbonden met een wifi-hotspot (als een captive portal) of stand-alone te gebruiken met een QR-code.

Interactive Digital Signage

Interactive Digital Signage

Visualisatie op beeldschermen verandert de manier waarop mensen denken, voelen, handelen en beslissen en kan daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van (marketing)doelstellingen.

Visitor Interaction Platform

Visitor Interaction Platform

Je onsite customer journey in één keer gevisualiseerd. Zodat je de focus houdt op de belangrijke dingen en van daaruit kunt inzoomen. Optimaliseer de klantreis en meet de KPI’s die daarbij horen. Voor organisaties met veel fysieke bezoekers.

Consultancy

Consultancy

Wij ontwikkelen een on-site digitale oplossing door de technische mogelijkheden te verkennen, prototypes te maken en je stap voor stap begeleiden naar een digitale toepassing waar klanten blij van worden!

Beheer en Optimalisatie

Beheer en Optimalisatie

Om je oplossing blijvend te laten functioneren is beheer en ondersteuning nodig. Cobra Care levert een serviceketen om jou en je klanten blijvend van de je customer journey voorziening te laten genieten.

Our Process.

01

Design & Discover

Samen bedenken we een nieuwe digitale oplossing gebaseerd op jouw concrete uitdaging. Cobra Systems heeft de kennis en ervaring om al je digitale kanalen optimaal samen te laten werken. Op deze manier heeft jouw klant of bezoeker altijd de beste ervaring en behaal je gemakkelijker je organisatiedoelstellingen.

<h3 id="jump-to-proces">Design & <span>Discover</span></h3>
Build & <span>Maintain</span>
02

Build & Maintain

Met een goede digitale strategie op zak is het tijd om de digitale kanalen daadwerkelijk te bouwen. Cobra Systems heeft ruime ervaring met het realiseren van digitale oplossingen waarbij we (een combinatie van) Web, WiFi, App en Internet of Things technieken gebruiken.

03

Analyze & Improve

Bij Cobra Systems zijn we in staat om over alle digitale kanalen heen de voortgang van jouw doelstellingen te kunnen meten, voorspellen en zelfs beïnvloeden. Of het nu om een WiFi, Web, App of IoT oplossing gaat. Het doel is belangrijk, de techniek is niet jouw probleem, maar onze uitdaging!

Analyze & <span>Improve</span>

Ook meetbaar je doelen halen?

Neem dan contact met ons op. Ook een kort gesprek levert altijd nieuwe inzichten op. Beloofd.

Polygon Polygon