Close

Search.

Wireless services.

Kwaliteit die je meteen kunt ervaren. Snelheid en volledige draadloze dekking inclusief de achterliggende netwerkverbindingen.

Afbeelding bij content

Supersnel in alle opzichten.

Supersnelle en stabiele WiFi, snel geleverd? Cobra Systems zorgt dat het werkt op elke gewenste locatie. Dankzij Cobra Systems heb je een extra digitaal kanaal in handen om in contact te zijn (en blijven) met jouw doelgroep. Zo zetten wij onze WiFi-voorzieningen in voor marketingacties op locatie.

Altijd en overal online.

Cobra Systems realiseert supergoed dekkende WiFi op elke locatie en met elk gebruikersaantal, hoe lastig ook. Installatie is vakwerk en maatwerk, we realiseren de beste dekking door inmeting en nameting. Wij maken gebruik van de beste apparatuur voor elk budget, van Juniper Mist, Ubiquiti of Cisco Meraki. Supersnel geleverd!

Inzicht en omzet.

Wil je meer dan alleen goede WiFi, dan komt onze kracht pas echt naar boven. Het gepersonaliseerde WiFi-portal is een extra marketing kanaal met veel mogelijkheden voor contact met jouw bezoekers. Inzicht in het gebruik en resultaten via een bijgevoegd dashboard. Meten is weten en verbeteren. Laat je adviseren!

“Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze proactief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum