Close

Search.

Juniper Mist AI.

Geavanceerde WiFi van wereldklasse? Kies Juniper Mist AI.

Afbeelding bij content

Cobra Systems & Juniper leveren topkwaliteit.

Juniper Networks (1996) richt zich op netwerkproducten zoals routers en switches. In eerste instantie lag de focus op apparatuur voor internet serviceproviders, maar met de overname van Mist AI is Juniper Networks ook marktleider op het gebied van wireless networking en recent voor de derde opeenvolgende keer benoemd tot onbetwiste ‘Leader’ in Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure. Cobra Systems is met haar connectivity dienstverlening de partij die het Mist netwerk bij jou op locatie implementeert, installeert en beheert.

De voordelen van Juniper Mist AI.

Cobra service

Artificial Intelligence

Mist AI is een onderdeel van Juniper Networks en heeft als uniek aspect dat het Artificial Intelligence naar wireless networking brengt. Het voordeel van gebruik van machine learning en zgn. neutral networks is dat operaties worden vereenvoudigd, het zeer nauwkeurig is, het proactief problemen kan identificeren en oplossen, en het een ongekend inzicht biedt in de draadloze gebruikerservaring. Om deze redenen wordt de apparatuur van Mist AI dan ook met succes gebruikt op toeristische locaties, in de maakindustrie en productiesector, maar bijvoorbeeld ook in de transport en logistiek.

Cobra service

Analytics to the max

Beide modellen accesspoints hebben uitgebreide analytics faciliteiten aan boord, niet alleen gebaseerd op WiFi maar ook op basis van Bluetooth. Hiermee is het mogelijk om een zeer nauwkeurige plaatsbepaling uit te voeren van apparatuur. Die devices kunnen smartphones zijn, maar ook apparaten die bijvoorbeeld van een Bluetooth tag zijn voorzien. Op deze manier zijn bijvoorbeeld mobiele productiemiddelen altijd snel te vinden in het bedrijf. Maar ook krijg je de mogelijkheid om op je locatie en in je winkels te zien waar klanten zich bewegen.

Cobra service

Gebruikerservaring

In een volledig Juniper/Mist netwerk geeft Mist AI een compleet beeld van de gebruikerservaring tot en met de gateway of een interne server. Problemen met (draadloze) connecties worden hier automatisch onderzocht en de oplossing wordt doorgevoerd of voorgesteld. Dit systeem kijkt veel verder dan alleen maar een netwerkverbinding, ook bijvoorbeeld de stappen die nodig zijn voor het opzetten en roamen van een WiFi-verbinding worden bekeken en de werking van services op het netwerk zoals DHCP, DNS etc.

Gartner Magic Quadrant.

Juniper Networks en Mist AI zijn recent opnieuw benoemd tot ‘Leader’ in Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure.

Cobra diensten.

Cobra Systems levert alle benodigde dienstverlening om een Juniper Mist netwerk werkend op te leveren. Van inmeten tot advies, de aanleg, configuratie en beheer. Ook de koppeling met de router en de firewall. Wij regelen het, jij krijgt een werkende oplossing.

Maak snel een afspraak.

Boek nu een vrijblijvend gesprek met één van onze experts. Telefonisch of op locatie.