Cases & Referenties

Werk waar we trots op zijn

Spaces Companymembers App

Spaces vroeg Cobra Systems om hulp bij het bereiken van een nieuwe groep flexibele werkers. We ontwikkelde de Spaces Company Members app waarmee members per dag betalen.

Lees meer

Wat zeggen klanten over ons?

WiFi met meerwaarde: “Voor uitstekende WiFi in onze winkels, bussen en boten kunnen wij altijd terecht bij onze partner Cobra Systems. Zij installeren en beheren niet alleen de WiFi, maar denken ook proactief met ons mee over meerwaarde. Zo levert onze WiFi ons nieuwe klantcontacten en conversie op.”

David van Luijn, Online Marketing Manager bij City Sightseeing

‘Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze pro-actief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum

Company members app: “Cobra Systems denkt vanuit de Business in plaats vanuit de techniek, dat werkt heel fijn. Ze hebben het gehele traject begeleid en een app gerealiseerd waarmee we een nieuwe groep klanten kunnen bedienen.”

Lieke Otten, Programma Manager bij Spaces

Digitale strategie: “De persona’s en user journeys die Cobra Systems heeft gemaakt, hebben ons veel nieuwe inzichten opgeleverd. Met de resultaten uit de digital scan kunnen we nu onze digitale kanalen verbeteren zodat we een hogere conversie kunnen realiseren.”
David van Luijn, Online Marketing Manager bij Tours & Tickets

Een website voor verschillende doelgroepen: “De samenwerking met Cobra Systems is altijd heel fijn gegaan. Eerlijkheid en openheid stond voorop en ik kon er altijd op vertrouwen dat werk goed uitgevoerd werd.”

Marcel Ellens, Directeur NDSM Bikes