Close

Search.

Icon

Customer Engagement with wireless services.

  • Portals
  • Digital Signage
  • WiFi

The issue.

Een stabiele internetverbinding kunnen garanderen in de unieke nieuwe accommodaties op camping Bakkum, en tevens het huidige WiFi-netwerk verbeteren.

The solution.

De glasvezelverbinding op de camping doortrekken en WiFi in de accommodaties installeren, incl. een branded WiFi Marketing Portal voor de optimale, digitale beleving!

Polygon Polygon

What was our challenge?

Om een stabiele internetverbinding te kunnen garanderen in de unieke, nieuwe accommodaties op camping Bakkum, en tevens het huidige netwerk te verbeteren, is Cobra Systems ingeschakeld om de eerder aangelegde glasvezelverbinding op de camping door te trekken en WiFi te installeren, uiteraard vergezeld van een branded WiFi Marketing Portal.

“Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze pro-actief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum.

What did we do?

Cobra Systems heeft de glasvezelverbinding op camping Bakkum doorgetrokken via de sanitairgebouwen naar het terrein van de nieuwe accommodaties, waarna het is vertakt naar in totaal 30 strandhuisjes en het sauna gebouw. Daarnaast is er in elk strandhuisje én in de sauna WiFi geïnstalleerd. 

Uiteraard werkt dit via een gebruiksvriendelijk portal, waarbij gasten zelfs via de camera op hun telefoon razendsnel kunnen verbinden via een QR-code. 

Tot slot is er nog een WiFi Health Check gedaan om te controleren of alles goed werkt.

What are the results?

  • Uitbreiding van het glasvezelnetwerk op de  camping.
  • Installatie WiFi in 30 accommodaties en de sauna.
  • WiFi Health Check.
  • QR-code.
  • Samengevat: een verbeterde digitale Customer Journey op camping Bakkum voor de gasten!

Ook meetbaar je doelen halen?

Neem dan contact met ons op. Ook een kort gesprek levert altijd nieuwe inzichten op. Beloofd.