Close

Search.

Cobra Contact Tracer.

Snel, zonder fysiek contact én beveiligd contactgegevens registreren.

Corona Proof

Het invullen van gegevens met pen en papier is per definitie niet Corona Proof; men raakt pen en papier aan, net als de voorganger en degene die er na komt. Daarbij raken papieren lijsten makkelijk kwijt en zijn de (persoons)gegevens die erop staan niet beveiligd. Onze digitale registratie oplossing werkt met een QR-code die via de mobiel gescand wordt.

AVG Proof

De klant scant bij binnenkomst de QR-code waarna een kort invulveld wordt getoond waarop men de gevraagde contactgegevens achterlaat. De gegevens komen vervolgens samen in een goed beveiligde database en worden na een bepaalde periode automatisch vernietigd. Zowel voor je klant als voor jezelf is deze methode uiterst gebruiksvriendelijk en veilig!

Wat is Cobra Contact Tracer?

Een simpel en veilig digitaal alternatief voor onhandige papieren lijsten. De Contact Tracer is ook nog eens koppelbaar met je overige digitale kanalen. AVG én Corona Proof!

 

“Dankzij Cobra Systems uit Zaandam beschikken wij over een digitale registratie app. Door middel van het scannen van een QR-Code is registreren een fluitje van een cent. Na het scannen krijg je eerst de health check en vervolgens worden je gegevens geregistreerd.”

Rens Degenhart, eigenaar – Tapperij De Verwachting

Waarom Cobra Contact Tracer?

  • Gebruiksvriendelijk en snel.
  • Door middel van het scannen van een QR-code met je eigen mobiel kom je op het invulveld terecht waar je de gevraagde gegevens achterlaat. Het kost slechts een minuut van je tijd!
     

  • Privacy gewaarborgd.
  • Omdat jouw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database, en alleen maar voor de wettelijk toegestane duur, hoef je je geen zorgen te maken over privacy.
     

  • Corona Proof.
  • Doordat je gebruik maakt van je eigen mobiel en er verder geen fysieke overdracht van documenten plaatsvindt, kunnen de Corona maatregelen uitstekend worden nageleefd.

 

Meer weten over Cobra Systems?

Kijk op onze dienstenpagina of neem contact op!