Close

Search.

Social Distance Display.

Schone handen én actuele informatie over regels en drukte op locatie? Het Social Distance Display combineert Digital Signage met desinfectie!

Wegwijs met schone handen

De unieke combinatie van een Digital Signage scherm met automatische desinfectie van de handen is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd, en wat daarnaast zorgt dat de communicatie met bezoekers verbetert.

Beheren op afstand

De content op het scherm kan heel makkelijk gewijzigd worden en zelfs automatisch worden aangepast. Doordat het scherm beschikt over een Android mediaplayer met WiFi, kun je eenvoudig via de webbrowser zelf campagnes maken. Het is ook mogelijk om het geheel te customizen, bijvoorbeeld d.m.v. een logo. Hard- en software kunnen geheel in huisstijl.Met het Social Distance Display heb je een extra marketingkanaal in huis: denk aan het tonen van aanbiedingen, het weer, activiteiten en andere nieuwtjes. Ook kan het display het handmatig plaatsen van informatiebulletins geheel of gedeeltelijk vervangen.

Dit soort moderne digitale media met gecombineerde functie verandert de manier waarop mensen denken, voelen, handelen en beslissen, en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van je marketingdoelstellingen!

Waarom het Social Distance Display?

  • Betere nalevering van de hygiënemaatregelen
  • Klanten/bezoekers beter beschermen tegen besmetting en verspreiding
  • Bezoekers informeren over geldende regels en drukte in de winkel
  • Wachtverzachting; het scherm helpt om de wachttijd aangenamer te maken

 

Meer weten of bestellen?

Kijk op onze dienstenpagina, neem contact op of download onze factsheet!