Cobra WiFi

Iedereen makkelijk en snel op internet. Jijzelf en je klanten.

Altijd en overal internet voor je klanten

Wie wil het niet? Altijd en overal een supersnelle internetverbinding. Met Cobra WiFi op jouw locatie bied je je klant wat hij wil en heb je een extra online kanaal om in contact te zijn met je doelgroep.

Als jouw klanten het Cobra WiFi gebied binnenlopen en met hun mobiel of laptop contact maken met internet gaan zij via een portalscherm naadloos over op het snelle en veilige Cobra WiFi netwerk. Een netwerk dat een hoog aantal bezoekers kan verwerken en een gegarandeerde beschikbaarheid heeft.

Vergroot je online bereik met eigen portalscherm

De pagina die je bezoekers te zien krijgen als ze het Cobra WiFi netwerk op gaan, deel je helemaal naar eigen smaak in. Een pagina in je eigen huisstijl waar je klanten bijvoorbeeld blij maakt met een een leuke aanbieding. De portal is in feite een extra online reclamemiddel. Als je je klanten niet wilt verplichten tot iets, toon dan alleen de knop waarmee je klant doorgaat naar internet (bijvoorbeeld de google pagina). Met een goed opgezette portalpagina vergroot je je online bekendheid bij de klant en kun je extra omzet creëren. Neem contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

Inzicht in resultaten

Het is natuurlijk interessant om te weten hoeveel mensen gebruik maken van je Cobra WiFi netwerk en hoeveel niet. En misschien is het nog leuker om te weten of een bezoeker al eens eerder is geweest, uit welke regio hij afkomstig is, welke leeftijd hij/zij heeft of hoelang de klant gemiddeld bij je verblijft. We maken het graag voor je inzichtelijk. Op een online dashboard, in een PDF rapportage, presentatie of per mail.

Netwerk altijd beschikbaar

Achter de schermen houden we de prestaties van het netwerk voortdurend in de gaten en zorgen we ervoor dat het netwerk altijd goed werkt. Niet alleen bij installatie maar ook tijdens het gebruik. Zo kan het handig zijn limieten voor gebruikers of gebruikersgroepen in te stellen om de snelheid van het netwerk zo optimaal mogelijk te houden. Voorbeelden hiervan zijn maximale download/upload snelheden of maximale bandbreedte. Maar ook het beperken van bijvoorbeeld YouTube gebruik is mogelijk.

 

Cobra WiFi – WiFi op de Camping
Kennemer Duin Campings

‘Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze pro-actief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum

Wil jij ook WiFi met zakelijke meerwaarde?