Close

Search.

Cobra Analytics Plus.

Over alle digitale kanalen heen de voortgang van jouw doelstellingen meten, voorspellen én beïnvloeden.

Gevorderd niveau

Wij beheersen Analytics zelfs tot aan gevorderd niveau. Zo hebben we ruime ervaring met Google Analytics (Firebase, Data Studio, Tag Manager) waar het de online kanalen zoals websites, webshops en apps betreft. Door inzicht te geven helpen wij jou verder!

Middleware en dashboarding

Daarbij is er ook specifieke kennis van middleware (verzamelen en structureren van data) en dashboarding (visualiseren van data) in huis op basis waarvan we automatische rapportages en notificaties kunnen genereren. Zo bieden wij meerwaarde!

Wat is Cobra Analytics Plus?

 

Of het nu om online kanalen of locatie gebaseerde data gaat die via de systemen van onze leveranciers worden verzameld, wij zijn jouw partner op het gebied van Analytics!

Omdat wij een platform hebben ontwikkeld waarin meetresultaten vanuit verschillende bronnen samenkomen (Cobra Interaction Platform), zijn wij ook in staat om complexere Analytics vraagstukken op het gebied van de Digital Customer Journey op te pakken.

Inclusief zeer inzichtelijke dashboards met automatische rapportages en notificaties!

 

“Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze proactief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum

Waarom Cobra Analytics Plus?

  • Meten is weten.
  • Door het meten van de binnenkomende data heb je de basis te pakken voor een door vertaling naar (het bereiken van) jouw bedrijfsdoelstellingen.
     

  • Gevorderde kennis.
  • Onder andere door zeer ruime ervaring met de verschillende disciplines van Google Analytics en specifieke kennis van middleware en dashboarding.
     

  • Concrete optimalisatievoorstellen.
  • Door middel van automatische rapportages geven we jou zoveel inzicht in de data dat daar concrete verbetervoorstellen uit op te maken zijn.