Close

Search.

Tips voor meer contact met bezoekers op locatie

Bezoekers op jouw locatie maken graag gebruik van (gratis) WiFi. Naast het beschikbaar stellen van een WiFi-netwerk, kun je als locatiebeheerder een stapje verder gaan en via de WiFi in contact komen met je bezoeker en diens behoefte op locatie leren kennen.
Leer hoe je een wireless netwerk op jouw locatie kunt inzetten om uiteindelijk sneller je KPI’s te kunnen behalen!

Zo is het koppelen van een Onsite portal aan je WiFi-netwerk niet alleen een manier om bezoekers van jouw locatie op een veilige manier toegang te verschaffen tot het netwerk, daarnaast geeft het je de kans om in contact te komen met je bezoeker en daarmee het portal als een marketingtool in te zetten. Naast een Onsite portal gekoppeld aan je WiFi-netwerk zijn er nog meer mogelijkheden voor contact met bezoekers op locatie.

Smart technologies for people control concept. Deep learning and intelligence concept. Network idea. People connected by a network.

 

Location based services als sleutel

Bij Cobra Systems hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen, aanleggen en beheren van locatie gebaseerde digitale kanalen. Door middel van een slimme koppeling van de verschillende kanalen met de door ons zelf ontwikkelde (webbased) software kunnen we de digitale klantreis van jouw bezoekers meten, voorspellen, inzichtelijk maken en zelfs beïnvloeden. Lees hieronder hoe we dat doen.

 

Visual attraction via Digital Signage

Visualisatie en beeldschermen beïnvloedt de manier waarop mensen denken, voelen, handelen en beslissen. Het inzetten van Digital Signage op jouw locatie kan eraan bijdragen dat bezoekers worden geënthousiasmeerd om gebruik te maken van specifieke aanbiedingen die worden getoond via het scherm. Dit kan van alles zijn: reserveren voor een lunch in een restaurant op de locatie, het huren van fietsen, de aankoop van een product, het aanmelden voor een evenement, etc. De mogelijkheden zijn oneindig!

Beautiful young woman using a smartphone with various icons of smart technology.

 

Inzicht in bezoekersstromen op locatie

Een real-time dashboard met visualisaties van de digitale klantreis van alle bezoekers op jouw locatie? Klinkt als de perfecte marketing/business tool! En wij hebben het reeds ontwikkeld. Met ons Visitor Interaction Platform (VIP) kan er direct worden gestuurd op KPI’s zodat er onmiddellijk concrete acties aan kunnen worden verbonden. Er is een snelle koppeling met alle relevante digitale bronnen mogelijk, inclusief automatische rapportages en alerts!

 

Advies en beheer op maat

Bij Cobra Systems zijn we in staat om een nieuwe Onsite digitale oplossing voor jouw organisatie te ontwikkelen, door het verkennen van de technische mogelijkheden, prototypes te maken en je stap voor stap te begeleiden naar een digitale toepassing waar je klanten/bezoekers blij van worden!

Maak je eenmaal gebruik van onze diensten, heb je beheer en ondersteuning nodig om je digitale oplossing blijvend te laten functioneren. Cobra Systems levert een serviceketen om jou en je klanten/bezoekers blijvend van je customer journey voorziening te laten genieten!

 

Conclusie

Voor het realiseren van een veilig netwerk met commerciële waarde moet je bij Cobra Systems zijn!!

 

Over Cobra

Cobra Systems bedenkt samen met jou creatieve en innovatieve oplossingen voor digitale toepassingen. Locatiegebonden digitale oplossingen waarmee bedrijven succesvol zijn en waar klanten/bezoekers blij van worden.
Benieuwd of we jouw bedrijf of organisatie kunnen helpen om snel je omzet doelstellingen te realiseren?

In een kwartier weet je meer!
Vraag hier een korte digitale vraagbaak aan