Digital Signage en de Customer Journey.

Digital Signage, ook wel genoemd Narrowcasting, staat voor doelgroep-communicatie d.m.v. beeldschermen. Het is een modern en effectief communicatiemiddel waarmee je als organisatie ter plekke informatie kan verspreiden aan je doelgroep op een opvallende en aantrekkelijke manier.

 

De meerwaarde van Digital Signage in Location Marketing

 

Moderne digitale media als Digital Signage veranderen de manier waarop mensen denken, voelen, handelen en beslissen en kunnen dus een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van je marketingdoelstellingen! Digital Signage wordt snel een betrouwbare manier om te ontdekken wat er in je lokale omgeving gebeurt en vormt de basis om de klantreis (Customer Journey) vorm te geven en inzichtelijk te maken. Digital Signage sluit namelijk goed aan op andere digitale kanalen, waardoor het je Location Marketing een boost geeft!

Cobra Systems ziet, als Customer Journey expert, Digital Signage als een zeer geschikt en waardevol digitaal middel om de eindgebruiker te bereiken en beïnvloeden. Het is niet voor niets dat Digital Signage kan leiden tot een flinke stijging van je naamsbekendheid, klanttevredenheid en omzet! 

Deze digitale oplossing hebben wij al voor meerdere klanten met veel bezoekers geïmplementeerd. Voor Location Marketing zetten wij Digital Signage in gecombineerd met bijvoorbeeld WiFi en IoT-oplossingen. 

 

Cobra’s Digital Signage oplossing kenmerkt zich door:

  • Een CMS (Content Management Systeem) waarmee je zelf content kunt toevoegen.
  • Het gepland en beheersbaar publiceren van veel verschillende soorten content.
  • De merkbeleving van je organisatie kan in meer of mindere mate worden meegenomen.
  • Standaard koppelingen met nieuws, weer, QR codes, tekst ticker, reisinformatie, etc.
  • Custom koppelingen met bijvoorbeeld een dagprogramma of showcase.
  • Zo min mogelijk handwerk door het van tevoren inplannen in een schema.

Verder zijn alle componenten zoals het beeldscherm, de players en de software van gerenommeerde merken. Wij werken hiervoor samen met een betrouwbare partner. Uiteraard wordt de oplossing turn-key opgeleverd incl. een aansluiting op de benodigde netwerkverbinding!

Heb je interesse in Digital Signage op jouw locatie?! Neem  nu contact op