Close

Search.

Ubiquiti Unifi. Budget enterprise WiFi.

Gewoon goede WiFi? Ubiquiti Unifi is de stabiele basis voor elk doel.

Afbeelding bij content

Cobra & Ubiquiti al 10 jaar een goed team.

De basis voor veel Cobra WiFi oplossingen is Unifi apparatuur van Ubiquiti. Ubiquiti is opgericht in 2003 en levert Enterprise technologie voor relatief lage kosten. De productlijnen van Ubiquiti omvatten UniFi, AmpliFi, EdgeMax, UISP, AirMax, AirFiber, GigaBeam en UFiber. De meest voorkomende productlijn is UniFi, die gericht is op bekabelde en draadloze netwerken voor thuisgebruik, prosumenten en bedrijven.

De voordelen van Ubiquiti en Unifi.

Cobra service

Artificial Intelligence

Mist is een onderdeel van Juniper Networks en heeft als uniek aspect dat het Artificial Intelligence naar wireless networking brengt. Het voordeel van gebruik van machine learning en zgn. neutral networks is dat operaties worden vereenvoudigd, het zeer nauwkeurig is, het proactief problemen kan identificeren en oplossen, en het een ongekend inzicht biedt in de draadloze gebruikerservaring. Om deze redenen wordt de apparatuur van Mist AI dan ook met succes gebruikt in de maakindustrie en productiesector, maar bijvoorbeeld ook in de transport en logistiek.

Cobra service

Analytics to the max

Beide modellen accesspoints hebben uitgebreide Bluetooth faciliteiten aan boord. Met Bluetooth is het mogelijk nauwkeurige plaatsbepaling uit te voeren van Bluetooth devices. Die devices kunnen smartphones zijn, maar ook apparaten die bijvoorbeeld van een Bluetooth tag zijn voorzien. Op deze manier zijn bijvoorbeeld mobiele productiemiddelen altijd snel te vinden in het bedrijf.

Cobra service

Gebruikerservaring

In een volledig Juniper/Mist netwerk geeft Mist AI een compleet beeld van de gebruikerservaring tot en met de gateway of een interne server. Problemen met (draadloze) connecties worden hier automatisch onderzocht en de oplossing wordt doorgevoerd of voorgesteld. Dit systeem kijkt veel verder dan alleen maar een netwerkverbinding, ook bijvoorbeeld de stappen die nodig zijn voor het opzetten en roamen van een WiFi-verbinding worden bekeken en de werking van services op het netwerk zoals DHCP, DNS etc.

Gartner Magic Quadrant.

Juniper Networks en Mist zijn recent opnieuw benoemd tot ‘Leader’ in Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure.

Cobra diensten.

Cobra Systems levert alle benodigde dienstverlening om een Juniper Mist netwerk werkend op te leveren. Van inmeten tot advies, de aanleg, configuratie en beheer. Ook de koppeling met de router en de firewall. Wij regelen het, jij krijgt een werkende oplossing.

Maak snel een afspraak.

Een vrijblijvend gesprek met onze experts