Close

Search.

Ubiquiti Unifi. Enterprise WiFi for everyone.

Gewoon goede WiFi? Ubiquiti Unifi is de stabiele basis voor één of honderd locaties.

Afbeelding bij content

Cobra & Ubiquiti al 10 jaar een goed team.

De basis voor veel Cobra WiFi oplossingen is Unifi apparatuur van Ubiquiti. Ubiquiti is opgericht in 2003 en levert Enterprise technologie voor relatief lage kosten. De productlijnen van Ubiquiti omvatten UniFi, AmpliFi, EdgeMax, UISP, AirMax, AirFiber, GigaBeam en UFiber. De meest voorkomende productlijn is UniFi, die gericht is op bekabelde en draadloze netwerken voor thuisgebruik, prosumenten en bedrijven.

Afbeelding bij content

Meer dan WiFi en voor elk bedrijf geschikt.

Door de jaren heen is Ubiquiti van een budget oplossing gegaan naar een fabrikant van echt goede netwerkoplossingen. Tegenwoordig levert Ubiquiti niet alleen meer Unifi WiFi apparatuur maar ook de switches, routers en zelfs cameras van Ubiquiti hebben naam gemaakt. Cobra heeft ervaring met de hele networking productlijn van Ubiquiti. We hebben honderden apparaten naar volle tevredenheid geïmplementeerd en je kunt kiezen voor een eigen Unifi cloud die wij voor je inrichten!

De voordelen van Ubiquiti en Unifi.

Cobra service

Een slimme keuze

Heb je veel bezoekers die betrouwbaar gebruik willen maken van het internet? Ubiquiti is de standaard keuze. Je ziet de karakteristieke ronde doosjes met het lampje in het midden niet voor niets vaker. Ook wanneer je wat minder ervaring hebt met WiFi krijg je ze wel aan de praat. Wil je echter het beste uit je netwerk halen, laat het dan aan een specialist over. Zo weet je dat je geen onnodige kosten maakt en voorkom je storingen of klachten die tijd en geld kosten.

Cobra service

Inzicht in de prestaties

Er zijn verschillende mogelijkheden om de apparatuur te beheren en inzicht te krijgen in de prestaties van het netwerk. Ubiquiti levert software die je zelf kunt installeren, via de cloud kunt gebruiken of via een ‘appliance’ zoals een Cloud Key kunnen worden gebruikt. Cobra kan je helpen met het uitleggen wat dit betekent, en met het maken van een keuze tussen deze scenario’s. Op verzoek wordt daarbij wordt alle apparatuur ‘aan elkaar gekoppeld’ zodat je één overzicht krijgt. Wil je ontzorgt worden? Wij kunnen alles voor je regelen!

Cobra service

Lage kosten

Ubiquiti heeft functionaliteiten van high-end netwerken maar levert dat tegen aanzienlijk lagere kosten. Uiteraard zijn er nog steeds redenen om bijvoorbeeld Cisco Meraki, Juniper Mist, Aruba of Ruckus te kiezen. Wij kunnen je helpen bij die keuze! Maar kort gezegd: heb je geen bijzondere eisen en wil je gewoon een goed netwerk dan is Ubiquiti een uitstekende keuze. Ook doordat de implementatie relatief eenvoudig is, zeker bij Cobra waar we dit dagelijks doen, zijn de totale running costs enorm laag.

Gartner Magic Quadrant.

Ubiquiti staat op een robuuste plaats in het Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure. Dat betekent dat dit een prima keuze is voor organisaties die geen extreem hoge eisen stellen aan de apparatuur. Cobra weet precies wat de voor- en nadelen zijn voor jouw situatie. Vraag het ons, dat scheelt gedoe!

Cobra diensten.

Cobra Systems levert alle benodigde dienstverlening om een Ubiquiti Unifi netwerk werkend op te leveren. Van inmeten tot advies, de aanleg, configuratie en beheer. Ook de koppeling met de router en de firewall. Wij regelen het, jij krijgt een werkende oplossing.

Maak snel een afspraak.

Een vrijblijvend gesprek met onze experts