Close

Search.

Stagiair IT / Intern

Afstudeer stage

Van WiFi tot Firewalls, voor bedrijven die iedereen kent. Werken bij Cobra betekent vooral veel leren, jezelf uitdagen en meedraaien in een informeel en bloeiend bedrijf. Wij bieden je een unieke kennismaking met IT, veel ruimte voor jouw ideeën, een prima stagevergoeding en de mogelijkheid om door te groeien.

Function

jr. IT Specialist

Educational level

HBO

Desired experience

tbd.

Location

Zaandam / thuis

Hours per week

32-40

Contract type

Full-time

De volgende generatie onsite WiFi portals

Cobra Systems helpt hun klanten met hun klantervaring op locatie. Dit doet Cobra Systems door bijvoorbeeld de WiFi voor klanten te verzorgen. Wanneer je Free WiFi aanbiedt hoort daar een in ons geval meestal een On-site (WiFi) portal bij. Jij gaat aan de slag met het creëren van de volgende generatie WiFi portals. Een deel van het onderzoek is het uitzoeken van de werking van portals op verschillende WiFi apparatuur maar ook op verschillende besturingssystemen zoals iOS en Android. Daarnaast ga je onderzoek doen naar het ontwikkelingen van WiFi portals, bijvoorbeeld welke programmeertalen daar het meest geschikt voor zijn en kunnen er frameworks voor worden gebruikt? Dit is een uitgebreide opdracht die bedoeld is als afstudeeropdracht.

Wat we doen

Uit onze ervaring blijkt dat elk bedrijf zijn eigen uitdagingen en doelstellingen heeft. Als je echt waarde uit je klant wil halen dan is een standaard social WiFi hotspot niet voldoende. Cobra levert een portal met analytics op maat, waarbij jouw doelstellingen centraal staan en niet ons product. Cobra is gespecialiseerd in organisaties met veel bezoekers.

Werken bij Cobra Systems is soms best spannend, want miljoenen mensen verwachten dat onze systemen altijd werken. En jij werkt mee in een hecht team. Gebruik al je talenten om deze uitdagingen aan te gaan op het gebied van draadloze technologie, firewalls en scripting.

Jouw impact is groot

Cobra werkt met een compact team vol toppers in hun vak. Jouw impact is dus meteen groot.

Daarom zijn wij bij Cobra op zoek naar ondernemende, zelfstandige, initiatiefrijke mensen. We verwachten van onze mensen dat zij meer kunnen dan alleen hun specialiteit. Je bent breed inzetbaar en neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je bent niet zomaar een poppetje die het werk uitvoert, maar actief onderdeel van de toekomst van het bedrijf. Be in charge!

Cobra Systems biedt je een uitstekende stagevergoeding. Het is zeker niet uitgesloten dat je bij ons kunt blijven werken na je stageperiode.

Wat verwachten we

  • Je volgt een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau.
  • Je hebt aantoonbaar passie voor het vak ICT.
  • Een nieuwsgierige houding, je bent actief en resultaatgericht.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
  • Sociale vaardigheden, een oog voor detail en out-of-the-box kunnen denken.
  • Je hebt uiteraard een goede basiskennis ICT maar bij voorkeur ervaring met: Wireless networking, Routers, Git, (my)SQL en Linux.

 

Let op, wij doen heel weinig met Microsoft producten. Wil je Windows of Office installeren dan zit je bij ons verkeerd 🙂

Interesse? Laat van je horen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.