Close

Search.

On-site Customer Journey

Cobra Systems meet, voorspelt en beïnvloedt het gedrag van bezoekers door het bedenken en bouwen van digitale oplossingen. Voor ons is de ‘customer journey’ het uitgangspunt. Dus niet of het online of offline, of een app of een website is. Maar hoe de klant of bezoeker zich gedraagt en jouw dienstverlening ervaart op al je fysieke locaties.

Design & Discover

Je hebt via verschillende digitale kanalen contact met je klanten. Hoe kies je de juiste strategie om je klanten digitaal zo goed mogelijk te bedienen? Cobra Systems is in staat om over alle kanalen heen de beste user experience te geven en gestelde doelen te behalen.

Build & Maintain

Met een goede digitale strategie op zak, is het tijd om de digitale kanalen daadwerkelijk te gaan bouwen. Cobra Systems heeft ruime kennis van en ervaring met het realiseren van (een combinatie van) Web, WiFi, App en Internet of Things oplossingen.

Analyse & Improve

Ook na de oplevering staan we voor je klaar, want eigenlijk begint het dan pas! Wij zorgen dat jouw digitale dienst online blijft en helpen je om de kanalen verder te optimaliseren.

Design & Discover.

Als organisatie heb je via veel verschillende (digitale) kanalen contact met je klanten/bezoekers. Cobra Systems heeft de kennis en ervaring om al je digitale kanalen optimaal samen te laten werken. Op deze manier heeft jouw klant of bezoeker altijd de beste ervaring en behaal je gemakkelijker je organisatiedoelstellingen. Of men nu je nieuwe website/webshop, de WiFi of nieuwe app gebruikt.

Digital Discovery

Heb je hulp nodig met het succesvol inrichten van jouw digitale kanalen? Wij ontwikkelen een effectieve digitale strategie met behulp van de laatste trends en inzichten. Een op maat verkenningstraject waarin we jouw zakelijke ambities en klantbehoeften vertalen naar waardevolle digitale verbindingen.

Digital Solution

In deze stap ontwikkelen wij een nieuwe digitale oplossing gebaseerd op jouw concrete uitdaging. Er bestaat zelfs al een idee voor een geschikte digitale oplossing. Wij verkennen of het idee technisch mogelijk is. Vervolgens werken het idee verder uit op basis van de klantbehoeften en kosten.

Digital Scan

In deze scan kijken we hoe jouw huidige digitale kanalen functioneren met behulp van persona’s en de klantreis (customer journey). Je ontvangt een concreet advies waarmee je online snel meer resultaat kan behalen!

Build & Maintain.

Met een goede digitale strategie op zak is het tijd om de digitale kanalen daadwerkelijk te bouwen. Cobra Systems heeft ruime ervaring met het realiseren van digitale oplossingen waarbij we (een combinatie van) Web, WiFi, App en Internet of Things technieken als basis gebruiken. Ook na de oplevering staan we voor je klaar, want eigenlijk begint het dan pas! Wij zorgen dat jouw digitale dienst online blijft en helpen je om de kanalen verder te optimaliseren.

Location Marketing

Op elke gewenste locatie (digitaal) in contact met je doelgroep. Cobra Systems beschikt over de juiste kennis van en ervaring met digitale kanalen om de user experience van je bezoekers te optimaliseren, zodat jij je doelen behaalt. Wij zetten onder andere WiFi- en IoT-oplossingen in voor Location Marketing. Zo kun je via deze digitale kanalen bijvoorbeeld klantspecifieke aanbiedingen doen of klanten op een andere manier verleiden om vaker bij jou terug te komen.

Visitor Interaction Platform

Meten is weten, en verbeteren. Zo ontwerpen en bouwen we al jaren dashboards. Dit doen we vanuit de gedachte dat een service altijd iets moet opleveren: meer informatieverzoeken, extra omzet of meer inschrijvingen. En natuurlijk meten we het succes van jouw online oplossing in de praktijk door gebruik te maken van diverse vormen van Location Analytics. Alleen dan weet je waar en wat je kunt bijstellen om het nog beter te maken.

Analyze & Improve.

Cobra Systems laat je digitale kanalen optimaal functioneren door snelle hosting, hoge beschikbaarheid en tijdig onderhoud. Dit is de technische kant. Maar hoe haal je waarde uit alle data die je digitale voorzieningen passeert? Laat dat maar aan Cobra Systems over! Naast het meten en voorspellen van gedrag, gaan wij een stapje verder en zijn we in staat om gedragsbeïnvloeding tot stand te brengen. D.m.v. de door ons gerealiseerde en beheerde digitale kanalen, bieden wij jouw organisatie Location en/of Online Marketing oplossingen op maat!

Analytics Plus

Meten is weten… en verbeteren. Bij Cobra Systems zijn we in staat om over alle digitale kanalen heen de voortgang van jouw doelstellingen te kunnen meten, voorspellen en zelfs beïnvloeden. Of het nu om een WiFi, Web, App of IoT oplossing gaat. Periodiek analyseren we de data die voortkomt uit jouw digitale kanalen en geven we concrete optimalisatievoorstellen. Met Cobra Analytics Plus blijf je groeien!

Interaction Platform

Het interaction Platform ondersteunt bij het verduurzamen van gebieden en locaties. Positieve gedragsbeïnvloeding wordt gestimuleerd door de real-time acties en actionable data. Analytics op basis van een duidelijke flow die leidt tot meer klantwaarde. Inclusief automatische rapportages.