Close

Search.

Cisco Meraki. Topklasse WiFi.

Professionele, cloud-based WiFi? Dan zeg je Cisco Meraki!

Afbeelding bij content

Cobra Systems & Cisco Meraki = kwaliteit.

Juniper Networks is ontstaan in 1996 en richt zich op netwerkproducten zoals routers en switches. In eerste instantie lag de focus op apparatuur voor internet serviceproviders maar ondertussen met de overname van Mist is Juniper Networks ook marktleider op gebied van wireless networking. Juniper Networks en Mist zijn recent opnieuw benoemd tot ‘Leader’ in Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure.

De voordelen van Cisco Meraki.

Cobra service

Artificial Intelligence

Mist is een onderdeel van Juniper Networks en heeft als uniek aspect dat het Artificial Intelligence naar wireless networking brengt. Het voordeel van gebruik van machine learning en zgn. neutral networks is dat operaties worden vereenvoudigd, het zeer nauwkeurig is, het proactief problemen kan identificeren en oplossen, en het een ongekend inzicht biedt in de draadloze gebruikerservaring. Om deze redenen wordt de apparatuur van Mist AI dan ook met succes gebruikt in de maakindustrie en productiesector, maar bijvoorbeeld ook in de transport en logistiek.

Cobra service

Analytics to the max

Beide modellen accesspoints hebben uitgebreide Bluetooth faciliteiten aan boord. Met Bluetooth is het mogelijk nauwkeurige plaatsbepaling uit te voeren van Bluetooth devices. Die devices kunnen smartphones zijn, maar ook apparaten die bijvoorbeeld van een Bluetooth tag zijn voorzien. Op deze manier zijn bijvoorbeeld mobiele productiemiddelen altijd snel te vinden in het bedrijf.

Cobra service

Gebruikerservaring

In een volledig Juniper/Mist netwerk geeft Mist AI een compleet beeld van de gebruikerservaring tot en met de gateway of een interne server. Problemen met (draadloze) connecties worden hier automatisch onderzocht en de oplossing wordt doorgevoerd of voorgesteld. Dit systeem kijkt veel verder dan alleen maar een netwerkverbinding, ook bijvoorbeeld de stappen die nodig zijn voor het opzetten en roamen van een WiFi-verbinding worden bekeken en de werking van services op het netwerk zoals DHCP, DNS etc.

Gartner Magic Quadrant.

Juniper Networks en Mist zijn recent opnieuw benoemd tot ‘Leader’ in Gartner Magic Quadrant voor Wired and wireless LAN infrastructure.

Cobra diensten.

Cobra Systems levert alle benodigde dienstverlening om een Juniper Mist netwerk werkend op te leveren. Van inmeten tot advies, de aanleg, configuratie en beheer. Ook de koppeling met de router en de firewall. Wij regelen het, jij krijgt een werkende oplossing.

Maak snel een afspraak.

Een vrijblijvend gesprek met onze experts