Close

Search.

Oud maar nieuw: Cobra Climate

Efficiency zit in het bloed van Cobra Systems. Letterlijk sinds onze oprichting in 1985 zijn we altijd zo direct mogelijk op ons doel afgegaan, zonder overbodige franje. Dat vertaalt zich in het kleine dingen, zoals ons kantoor met automatisch LED verlichting en zonnepanelen. Maar ook in het gedrag van de medewerkers die nooit onnodig het licht aanlaten en liefst met de fiets naar het werk gaan. Sinds jaren is Cobra verbonden aan diverse groene initiatieven waaronder:

Cobra is al jaren een lid van GreenIT Amsterdam vanuit een groene architectuur/software invalshoek. Enkele projecten zijn:
2012 De introductie van enterprise Client-side desktop virtualisatie in Nederland (Moka5)
2015 Cobra CO2 sensoren met broadcasting van waardes in de Bluetooth advertising packets
2015 Lancering van het Sweco Happy Building programma in partnerschap met Appedemic
2016 Research with VU University on Web CMS efficiency
2016 Lelystad Airport Business park: Visitor Engagement Program (IOT)
2017 Cobra CO2 sensoren versie 2.0
2017 Haarlemse Huizen Aanpak CRM mapping
InHolland Haarlem Master on Code efficiency
2018 Clean Codes
2018 GreenIT certification model
2019 Lancering Cobra Mobility Data platform

In alle gevallen hebben we hiervoor onze kernexpertise ingezet: het bouwen van technische oplossingen die de digitale customer journey ondersteunen.

Nu de wereld steeds meer groene en efficiƫnte oplossingen omarmt is dit voor ons een enorme kans om onze kennis en ervaring verder in te zetten. In 2020 lanceren we twee belangrijke nieuwe producten: de nieuwe generatie Cobra Climate sensoren (versie 3.0) en een cloud-based Cobra Climate platform. Gezien te te verwachten groei en de daarbij benodigde focus, hebben we besloten om deze producten onder eigen label op de markt te brengen: Cobra Climate.

Met Cobra Climate gebruiken we een bestaand en ervaren fundament en we gebruiken dat om klimaatdoelstellingen te bereiken, zowel binnen als buiten. Waarbij het gedrag van de mens het uitgangspunt is. Wil je meer weten? Kijk dan op onze nieuwe website cobraclimate.com of bel ons gewoon even!