Close

Search.

Betaal alleen voor muziek die je leuk vindt

Een bekend scenario voor festivalgangers: niet alle nummers zijn even leuk. En soms ga je liever even een drankje halen. En dan die nieuwe artiest waarbij de muziek toch tegenvalt, zodat je het hele concert op die ene hit zit te wachten.

Dat is voor niemand leuk. Daarom hebben we daar in samenwerking met een grote ticketpartij iets op gevonden. >>Skip, een magische app waarmee je alleen betaalt voor muziek die je echt goed vindt.

 

Hoe werkt >>Skip?

Zeer eenvoudig, met allerlei handige extra’s. De app herkent de gespeelde nummers, dus zodra je een nummer hoort dat je niet goed vindt kun je deze markeren. Je krijgt dan aan het eind van het concert de nummers ‘tegoed’. Dat houdt in dat je spaart voor korting op een volgend concert.

 

Is dat wel leuk voor de artiest?

Zeker wel! Door de gerichte feedback kan een artiest veel gerichter muziek maken. De artiest weet nu dat bepaalde nummers live vooral in de smaak vallen bij vrouwen van 45 jaar oud. Ook weet de artiest welke doelgroep de meeste liedjes ‘Skipt’ en welke doelgroep juist gek is op alle nummers. Dus hij kan met deze kennis zijn repertoire aanscherpen. De managers weten hiermee wat in de smaak valt, zodat ze kunnen helpen om de muziek beter aan te laten sluiten op wat jij wil. Iedereen wordt daar beter van!

‘Don’t like it? Skip it!’

Geef een superlike en win

Uiteraard ga je niet naar een concert om nummers te skippen. Je gaat voor de beleving en voor het positieve gevoel. Je kunt dus zeker ook nummers een ‘superlike’ geven, waarmee je de artiest vertelt dat je hun inzet enorm hebt gewaardeerd. Dit kost wel een kleine premium. Onder de grootste superlikers wordt doorgaans een enorm gaaf geschenk verloot zoals een meet and greet!

 

Versterk de beleving

De app geeft real-time informatie over het nummer, de band, gebruikte instrumenten en een save modus voor Spotify. Vreemd toch, dat nooit iemand hieraan gedacht heeft?

 

Zing lekker mee

De songteksten worden automatisch vergroot weergegeven zodat je nooit meer voor joker staat als je tijdens stille passagres opeens het refrein begint te blèren.

Fast forward naar een nieuw tijdperk zonder saaie intermezzo’s, met alleen maar goede muziek!

Skip it good Cobra Systems

En, er is meer…

Op onze roadmap staan spannende nieuwe features zoals:

  • Real-time Skip, waarmee je tijdens het concert kan worden doorgespoeld op basis van ‘meeste stemmen gelden’.
  • Add a song, waarmee vanuit Spotify verzocht kan worden om de playlist aan te passen aan de stemming van het publiek.
  • Remote Skip. Een oplossing voor mensen die onverhoopt niet bij het concert kunnen zijn maar toch graag nummers door willen spoelen.

We zijn in onderhandeling over School Skip voor schoolklassen die naar moderne toneelstukken moeten kijken. Het is nog onzeker of dit door kan gaan gezien enkele praktische bezwaren.

 

Gebruiksvoorwaarden

  • Je gegevens zullen zorgvuldig worden bewaard in een Microsoft Excel bestand met een A4paper-backup. Er zijn verboden wachtwoorden gedefinieerd zoals test123, welkom01, december12 en poekie.
  • Gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt voor advertenties, tenzij we daar een heel goed bod op krijgen.
  • Met het gebruik van deze app geef je ons het recht om je 7×24 te benaderen met pusherige berichten en oneerbare voorstellen.

 

Over Cobra

Cobra Systems bedenkt samen met jou creatieve en innovatieve oplossingen voor digitale toepassingen. Effectieve websites, handige apps en supersnelle WiFi waarmee bedrijven succesvol zijn en waar klanten blij van worden.

Ook benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?