Close

Search.

Meer waarde uit bezoekers op locatie

Voorzichtig kunnen mensen weer samen komen. Buiten of binnen, zakelijk of recreatief: ook jouw locatie zal weer bezoekers gaan trekken. En dat is goed nieuws. Wees daarom goed voorbereid zodat je je bezoekers de optimale klantervaring kunt geven!

Zorg er daarom juist nu voor dat de digitale voorzieningen op jouw locatie up-to-date zijn. Zorg daarbij voor een goed ingerichte digitale klantreis met dito flow zodat de bezoeker een optimale ervaring op jouw locatie heeft. Je bezoekers blij, en jij hebt de tools in handen om het gedrag van je bezoekers te meten, voorspellen én beïnvloeden. Hoe? Lees snel verder!

 

Location marketing is de key

Juist nu wil je alle kansen benutten die zich binnen je doelgroep voordoen. Maar wat is de juiste marketingtool om die kansen inzichtelijk te krijgen? En hoe kun je er vervolgens iets nuttigs mee doen op het juiste moment?

Cobra Systems heeft de oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het beheer van locatie gebaseerde digitale voorzieningen, gebaseerd op technieken die iedereen kent en ondersteund door web based technologie. Wij zijn hiermee in staat om de digitale klantreis van je bezoekers op locatie real-time inzichtelijk te maken op een voor jou overzichtelijke manier. Vervolgens kun je met dezelfde tools direct actie ondernemen. Hoe handig is dat!

 

Marketingtool met real-time acties

De bezoekers informatie die je via je digitale kanalen kunt verkrijgen heeft belangrijke business-/marketingwaarde. Maar wat heb je aan deze informatie als het ‘slechts’ getoond wordt in een rapport of op een dashboard? Maak de relevante data ‘actionable’: ofwel, doe er wat mee, zoals gerichte aanbiedingen passend bij de kenmerken van en de ‘reis’ die de bezoeker op jouw locatie aflegt. Bijvoorbeeld door de WiFi-inlog te koppelen aan je eigen website, webshop, reserveringssysteem en/of ticketsale.

Het unieke van het Visitor Interaction Platform voor location marketing, is dat informatie uit meerdere databronnen in één overzicht samen komt. Wij maken hierbij gebruik van een slimme combinatie van locatiegebonden apparatuur en innovatieve webtechnologie. Dat kan zelfs met je bestaande WiFi als basis!

 

Conclusie

Met deze marketingtool van Cobra Systems kun je als organisatie veel makkelijker waardevolle conclusies aan locatie gebonden data verbinden. De stap naar het ondernemen van actie richting je bezoekers is sneller gemaakt en je hebt er nu de juiste tools voor. Vervolgens worden je omzet doelstellingen makkelijker gerealiseerd!

 

Over Cobra

Cobra Systems bedenkt samen met jou creatieve en innovatieve oplossingen voor digitale toepassingen. Locatie gebonden digitale oplossingen waarmee bedrijven succesvol zijn en waar klanten/bezoekers blij van worden.
Benieuwd of we jouw bedrijf of organisatie kunnen helpen om snel je omzet doelstellingen te realiseren?

In een kwartier weet je meer!
Vraag hier een korte digitale vraagbaak aan