Close

Search.

Haal meer waarde uit je bezoekers met In-store engagement en analytics

Steeds meer zullen bezoekers weer terugkomen op fysieke locaties, zowel zakelijk als recreatief. Dan wil je als manager van een winkel, gebouw of een camping-/vakantiepark tot in de puntjes voorbereid zijn om de bezoekers op jouw locatie weer de optimale klantervaring te geven, toch?. En ben je niet super nieuwsgierig naar de kenmerken van je, wellicht deels nieuwe, doelgroep?

Zorg er daarom juist nu voor dat de digitale voorzieningen op jouw locatie in up-to-date staat worden gebracht. Zodat je meer te weten kan komen over de kenmerken en het gedrag van jouw doelgroep, en ze tegelijkertijd een op en top digitale ervaring op jouw locatie geeft. Zie ook onze blog over goede WiFi en wat daar qua achterliggende techniek en verwachtingsmanagement voor nodig is.

 

Inzicht in je bezoekers

Na een langdurige periode van verminderde omzet wil je alle kansen benutten die zich binnen je doelgroep voordoen. En dat is eenvoudiger dan je denkt met gegevens die je verzamelt over je bezoekers m.b.v. de juiste digitale voorzieningen. Daarbij verzorgt Cobra Systems de aanleg en het beheer van digitale voorzieningen uiteraard op een wijze die past binnen het geldende privacybeleid.

Zo zijn wij in staat om de digitale klantreis van je bezoekers volledig inzichtelijk te maken. Hoeveel tijd brengt men gemiddeld op jouw locatie door en op welke specifieke plekken/spots bevindt zich de meeste drukte? Welke talen zijn nuttig om in te stellen? Of doe bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen door de WiFi-inlog te koppelen aan je eigen website, webshop, reserveringssysteem of ticketsale.

 

Van rapport naar real-time acties

De bezoekers informatie die je via je digitale kanalen kunt verkrijgen heeft dus belangrijke business/marketingwaarde. Maar wat heb je aan deze informatie als het ‘slechts’ getoond wordt in een rapport of op een dashboard? Maak de relevante data ‘actionable’: ofwel, doe er ook wat mee!

Het unieke van het door Cobra Systems ontwikkelde digitale platform, het Multi User Interaction Platform (MUIP), is dat informatie uit meerdere databronnen in één overzicht samen komt. Wij maken hierbij gebruik van een slimme combinatie van locatiegebonden apparatuur en innovatieve webtechnologie.

 

Conclusie

Het digitale platform van Cobra Systems brengt complexe digitale gegevens samen en maakt het inzichtelijk en doorzoekbaar. Hierdoor kun je als organisatie veel makkelijker waardevolle conclusies aan de data verbinden, inzichten die normaliter onopgemerkt blijven. De stap naar het ondernemen van actie richting je bezoekers is vervolgens veel sneller gemaakt en je omzet doelstellingen worden makkelijker gerealiseerd.

 

Over Cobra

Cobra Systems bedenkt samen met jou creatieve en innovatieve oplossingen voor digitale toepassingen. Effectieve websites, handige apps en supersnelle WiFi waarmee bedrijven succesvol zijn en waar klanten blij van worden.

Benieuwd of we jouw bedrijf of organisatie kunnen helpen om snel je omzet doelstellingen te realiseren?

In een kwartier weet je meer!
Vraag hier een korte digitale vraagbaak aan