Close

Search.

Digitale Kassa.

Het ontwerp van digitale kassasystemen laat vaak te wensen over. Wij zorgen voor een mooie en effectieve interface. Bewezen.

Voor elke klant begrijpelijk.

Kassasystemen zijn vaan lastig te doorgronden. Dat weet iedereen die wel eens een parkeerkaartje heeft geprobeerd af te rekenen. Wij denk en dat dit komt omdat de fabrikanten vaak technisch georiënteerd zijn en niet gericht op de eindgebruiker. Wij zijn dat wel!

Inzicht en omzet.

Weet je dat door een verbeterde interface, je omzet direct omhoog kan gaan? Minder mensen haken af, ze komen de volgende keer graag terug en de rij wordt minder lang. In sommige gevallen voorkomt een beter ontwerp zelfs diefstal.

Wat is ATM?

Altijd en overal supersnelle en stabiele WiFi? Cobra Systems zorgt dat het werkt. Op elke gewenste locatie. En dan begint het pas. Dankzij Cobra Systems heb je een extra digitaal kanaal in handen om in contact te zijn (en blijven) met jouw doelgroep. Zo zetten wij onze WiFi-voorzieningen in voor Location Marketing. Zo kun je bijvoorbeeld klantspecifieke aanbiedingen doen via deze kanalen of klanten op een andere manier verleiden om vaker bij jou terug te komen.


“Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze proactief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum

Waarom ATM?

  • Plus omzet en inzicht via extra marketing mogelijkheden.
  • Het gepersonaliseerde WiFi-portal is meteen een nieuwe online kanaal met veel mogelijkheden voor extra contact met jouw klant. Inzicht in het gebruik en resultaten via een bijgevoegd dashboard. Meten is weten en verbeteren.
     

  • Altijd online.
  • Jouw WiFi is altijd online met Cobra WiFi Maintenance. Dat betekent blije klanten en dus geen gedoe of klachten, je kunt je richten op jouw kernactiviteiten. Alleen versleutelde data. Beveiliging tegen misbruik en hacken.
     

  • Altijd en overal WiFi mogelijk.
  • Cobra Systems realiseert WiFi op elke locatie en met elk gebruikersaantal, hoe lastig ook.

 

Prijs aanvragen.

Weet je al wat je wil? mooi! Vul hier je gegevens in en we nemen meteen contact met je op, zo heb je snel een begroting en een planning!