Cobra WiFi ook voor mij?

Op vrijwel alle locaties installeren we Cobra WiFi

Voor wie is Cobra WiFi geschikt?

Op vrijwel alle locaties is het mogelijk het Cobra WiFi netwerk beschikbaar te maken. Wij helpen ondernemers graag met het realiseren van dit schaalbare en inzichtelijke WiFi netwerk. Door de combinatie van hoogwaardige technologie en dienstverlening wordt een continuïteit geboden die niet overal vanzelfsprekend is. En dat op elke gewenste locatie.

Een second opinion nodig?

Wij ondersteunen ook graag met aanpassingen in het huidige WiFi netwerk. Hierdoor realiseren we in veel gevallen al vrij snel behoorlijke verbeteringen. Bijvoorbeeld door een na-meting te doen, door de complexiteit van het netwerk te verminderen of door achterstallig onderhoud uit te voeren. Een eerste gesprek kost niets en levert bijna altijd nieuwe inzichten op!

Hospitality en toerisme

Tegenwoordig is een goed WiFi netwerk een ‘must have’ om gasten aan te trekken en terug te laten komen. Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn essentiële accessoires geworden. De vraag naar een goede netwerkverbinding bij restaurants, hotels en vakantieparken stijgt. Een draadloos Cobra WiFi netwerk voldoet ruimschoots aan deze wensen en biedt je gasten een optimale gebruikerservaring. De techniek achter onze oplossing wordt onder meer gebruikt door een groot aantal hotels over de hele wereld en biedt vele voordelen, zeker wanneer het is gekoppeld aan je eigen custom portal en een real-time dashboard.

Horeca

Een Cobra WiFi netwerk is ideaal voor horeca gelegenheden met één of meerdere vestigingen. Ervaring leert dat bezoekers daadwerkelijk een horeca gelegenheid uitzoeken op de beschikbaarheid van een goed Wi-Fi netwerk. Zie ook de recensies op bijv. booking.com en andere vergelijkingssites. Tevens is dit een belangrijke reden om nogmaals terug te komen. Ons netwerk biedt daarbij veel inzicht wat je kunt gebruiken om marketingacties uit te voeren of je dienstverlening te verbeteren.   

Strand-horeca

Met de WiFi access points, straalverbindingen en 4G koppelingen van Cobra Systems is het geen probleem om een kwaliteitsnetwerk te leveren op een (gedeeltelijke) buitenlocatie. Een goed netwerk zowel binnen als buiten op het terras hoort tegenwoordig bij het spreekwoordelijke meubilair. Voorbijgangers vangen je netwerk op en kiezen hierdoor voor jouw locatie en blijven er ook (terugkomen). Tevens is de handige portalpagina in je eigen huisstijl een goede mogelijkheid om naamsbekendheid te vergroten of om acties aan te bieden.