Onderzoek 2014 laat zien- WiFi wordt verkozen boven snoep in de wachtruimte

Een onderzoek van Bredin Research heeft aangetoond dat het aanbieden van gratis Wi-Fi de beste manier is om mensen in wachtruimtes tevreden te houden. Bezoekers verkiezen Wi-Fi boven de aanwezigheid van tijdschriften, snoep en water. Het onderzoek heeft tevens uitgewezen dat klanten eerder terugkeren naar bedrijven met Wi-Fi in de wachtkamer en dat de gemiddelde verkoop per klant hoger is wanneer er Wi-FI aanwezig is in de wachtkamers.

Het is belangrijk om WI-Fi te promoten, dit heeft als gevolg dat klanten meer informatie delen over het bedrijf op social media.
Technologieën als Wi-Fi zorgen ervoor dat kleine bedrijven kunnen blijven groeien binnen de huidige onzekere economie.

Waarom wordt er nog geen Wi-Fi aangeboden binnen elk bedrijf? 

Bedrijven die momenteel geen Wi-Fi aanbieden maken zich vaak zorgen. Zo vrezen zij voor de benodigdheid van technische hulp, afgeleide werknemers en hoge kosten.
Echter, zij zien wel de voordelen van het aanbieden van Wi-Fi. Voorbeelden hiervan zijn voorblijven op de competitie en het verhogen van de bedrijfsbekendheid. 61 % van deze bedrijven plant het aanbieden van Wi-Fi in de toekomst in of overweegt het aanbieden van Wi-Fi in de nabije toekomst.

Bron: http://corporate.comcast.com/news-information/news-feed/smb-wifi-survey

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van een WiFi voor jouw organisatie?

Cobra Systems is gespecialiseerd in creatieve en innovatieve oplossingen voor digitale toepassingen. Optimale websites, handige apps, supersnelle WiFi én blije klanten! Ook benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Maak kennis met onze andere diensten:

Samen met jou bedenken wij creatieve en innovatieve oplossingen. Geen standaardwerk, maar op maat gemaakte digitale toepassingen waar jouw klanten blij van worden.

Effectieve websites, handige apps en supersnelle WiFi waarmee bedrijven succesvol zijn.