Cobra Webdesign

Van idee tot succesvolle site. En ja, hij werkt ook mobiel.

Websites die zorgen voor beter bedrijfsresultaat

De bezoeker is op jouw site terecht gekomen. Wat wil je dat hij gaat doen? En wat is daarvoor de beste flow?

Wij helpen je dit te definiëren en nog belangrijker; we zorgen voor een website die de bezoeker helpt bij het maken van de keuzes die jij wil dat hij maakt. Vervolgens meten we of dat in de praktijk ook echt gebeurt en dat maken we direct inzichtelijk. Zonodig stellen we de site onderweg bij. Met een Cobra Systems site heb je dus niet alleen een stuur maar ook een gaspedaal in handen.

Hoeveel wil jij uit de site halen? Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Meten is weten en verbeteren

De meeste bedrijven hebben al een website. Vaak leeft het idee daar niet het optimale uit wordt gehaald. Er is wel een Google Analytics account en af en toe wordt daar ook in gekeken. Maar welke conclusies moeten we verbinden aan die getallen? En welke acties horen daarbij? Dat is een stuk lastiger te bepalen.

Ook bij jouw bedrijf zijn er maar een paar dingen belangrijk: klanten moeten iets kopen, zich aanmelden ergens voor of snel informatie kunnen vinden. Wat het ook is, wij maken het meetbaar. Zodat je voor de volgende versie van de website niet alleen op je gevoel af hoeft te gaan, maar ondersteund wordt door feiten en de juiste keuzes maakt.

Z

Wij bouwen en regisseren websites vanuit de gedachte dat een site altijd iets moet opleveren. Voor alle betrokken partijen, en vooral voor de bezoekers van de site.