Visie op de online business

Alles begint bij jouw behoefte. Daar kijken we eerst naar.

Verbinden met een doel

Mensen verbinden met elkaar, en met hun digitale wereld. Dat gebeurt steeds meer via Web of Wifi. Bij Cobra Systems verbinden we de echte en de virtuele wereld met elkaar, op een effectieve en persoonlijke manier.

Natuurlijk leveren we perfecte WiFi, en hele mooie websites. Maar bijna altijd wordt ons gevraagd om te kijken naar de waarde die dit heeft voor een bedrijf. En dan wordt het pas echt leuk. Dan blijkt dat WiFi geen kostenpost is, maar een manier om klanten te binden. En dat een mooie website een goed begin is, maar nog veel meer rendement oplevert als je kijkt naar het gedrag van de mensen die hem gebruiken. En dat WiFi en website’s een veel sterkere relatie met elkaar hebben dan je zou verwachten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Cobra Systems

Wij brengen met intelligente oplossingen prestatieverbetering, kostenbesparing en MVO bij elkaar. Al onze producten zijn “lean and mean”. Er zit geen grammetje vet op. Hoe komt dit tot uiting?

  • Onze werkplek BYOD dienst heeft 80% minder servers nodig dan een traditionele (terminal / Citrix based) virtualisatie oplossing
  • Met onze cloud-managed netwerk oplossing heb je geen “controller hardware” binnen je gebouw meer nodig
  • Onze mobiele oplossingen zijn gericht op het veilig ontsluiten van data, er hoeft dus minder beheer plaats te vinden

Direct inspelen op resultaat

Het meten en bijsturen kan een ingewikkelde en kostbare zaak zijn. Met tooling die niemand snapt. Die op zijn best achteraf kan aantonen waar het mis is gegaan. Op ICT niveau, niet op business niveau. Waardoor je net te laat bent.

Z

Wij integreren alle denkbare technische bronnen tot een bruikbaar overzicht, dat in relatie staat tot de bedrijfsdoelstellingen. Waar nodig zelfs real-time.

Door op deze manier actief je resultaten in de gaten te houden stuur je je marketing niet achteraf maar tijdens de campagne bij. Dat is best moeilijk. Maar daarom moet je ons dat ook laten doen.

Minder kosten, loyale klanten en goed personeel

Dat groen ondernemen samen kan gaan met kostenreductie is bekend. Daarbij creëert groen ondernemen goodwill en is het een ondersteunende factor in het behalen van commercieel succes. Onderzoeken wijzen uit dat groen ondernemen positief bijdraagt aan klant-loyaliteit en het aantrekken van goed personeel. Cobra Systems draagt graag met innovatieve diensten bij aan het groener maken van zoveel mogelijk ondernemingen.

Wil je weten of deze aanpak ook bij jouw bedrijf werkt?