Digitale Strategie

Als organisatie heb je via veel verschillende digitale kanalen contact met jouw klanten. Het is veel gevraagd om van al deze kanalen ook inhoudelijke kennis te hebben. Hoe maak je dan de juiste digitale strategie? Cobra Systems heeft de kennis en de ervaring om jouw kanalen uitstekend samen te laten werken. Zo behaal jij jouw doelstellingen en hebben jouw klanten altijd een goede ervaring. Of ze nu gebruik maken van jouw  website, Wifi of app.

Z

“Met de resultaten uit de digital scan kunnen we nu onze digitale kanalen verbeteren zodat we een hogere conversie kunnen realiseren.”

David van Luijn
Online Marketing Manager bij Tours and Tickets

Cobra Digital Discovery

Welke digitale kanalen kun je het beste en op welke manier inzetten om het succes van jouw bedrijf te vergroten? Samen met de jonge talenten en kenniskrachtige specialisten van Cobra systems vertalen we zakelijke ambities en klantbehoeften naar een digitale strategie. De discovery geeft inzicht in de laatste trends en digitale mogelijkheden. In workshopvorm gaan we met jouw team aan de slag. Aan het einde van de Cobra Digital Discovery weet je welke richting je met jouw digitale kanalen op wilt en wat de eerste stappen zijn om goede resultaten te behalen.

Cobra Digital Solution

Je hebt al wel een idee voor een geschikte digitale oplossing, maar hebt niet de mogelijkheid deze op eigen kracht uit te werken. Wij helpen je verder. Cobra systems werkt het idee uit op basis van de behoeften van jouw klant en jouw zakelijke doelstellingen. Allereerst verkennen wij of het idee technisch haalbaar is. Bijvoorbeeld door middel van prototyping, een Proof of Concept (PoC) en/of gebruikerstesten. Daarna brengen we de kosten zoveel mogelijk in kaart. Tot slot maken we een concreet plan van aanpak. Zo weet je precies waar je aan toe bent en maak je een gerichte keuze voor de digitale oplossing die het beste resultaat oplevert.

Cobra Digital Scan

Als organisatie heb je via veel verschillende digitale kanalen contact met jouw klanten. Maar hoe til je dit nu naar een hoger niveau? Hoe krijg je inzicht in de resultaten van jouw kanalen en hoe kun je ze verbeteren? Cobra Systems neemt op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen alle digitale kanalen onder de loep. Met behulp van klantgesprekken en analytics creëren we inzicht in de customer journey en maken we klantpersona’s. Vervolgens testen we jouw kanalen op gebruikerservaring en effectiviteit. Op basis van dit onderzoek ontvangt je minimaal drie verbetermogelijkheden. Hierdoor haal je meer resultaat uit jouw digitale kanalen.

Digital Scan: Nieuwe inzichten die leiden tot digitale groei.
Tours & Tickets

De persona’s en user journeys die Cobra Systems heeft gemaakt, hebben ons veel nieuwe inzichten opgeleverd. Met de resultaten uit de digital scan kunnen we nu onze digitale kanalen verbeteren zodat we een hogere conversie kunnen realiseren.

David van Luijn, Online Marketing Manager bij Tours & Tickets.

Ook meer resultaat behalen met een goede digitale strategie?

Maak een afspraak