Realisatie

Van idee tot een succesvol product voor jouw gebruikers!

Cobra Web Plus

Cobra Systems bouwt en realiseert websites vanuit de gedachte dat een site altijd iets moet opleveren: meer informatieverzoeken, extra omzet of meer inschrijvingen. Met jouw concrete doel voor ogen doen we een user experience onderzoek, maken we het interactie ontwerp en geven we een passende look & feel aan de site. En natuurlijk meten we het succes van de website in de praktijk. Alleen dan weet je waar je kunt bijstellen om het nog beter te maken.

Lees meer over Web

Cobra WiFi Plus

Altijd en overal een supersnelle WiFi internetverbinding. Cobra Systems zorgt dat het werkt. Op elke gewenste locatie. En dan begint het pas. Dankzij Cobra WiFi heb je een extra online kanaal in handen om in contact te zijn met jouw doelgroep. Met een handig dashboard maken wij inzichtelijk wanneer jouw klanten zich waar bevinden. Je kunt zo bijvoorbeeld klantspecifieke aanbiedingen doen of klanten verleiden om vaker bij jou terug te komen.

Lees meer over WiFi

Cobra App Plus

Een groot deel van de gelanceerde apps wordt niet of nauwelijks gedownload. Dat komt omdat de gebruiker ze niet nuttig vindt. Zonde natuurlijk. Daarom helpen wij jou een app te ontwikkelen met een duidelijke toegevoegde waarde. Wij ontwerpen, realiseren en beheren de app, zodat deze uitstekend werkt op de belangrijkste platformen. Zo is jouw app wel relevant en behaal jij jouw doelstellingen.

Lees meer over Apps

Cobra Internet of Things Plus

Internet of Things (IoT), oftewel apparaten en sensoren die non-stop data kunnen verzamelen over praktisch alles waar je inzicht in wilt hebben. Bijvoorbeeld temperatuur, bezoekersaantallen of verkeersstromen. Cobra Systems ontwikkelt, bouwt en regisseert IoT oplossingen met een doel.

De zakelijke mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen om jouw doelstellingen te vertalen naar een efficiënt werkend IoT systeem. Via een dashboard zijn de resultaten direct zichtbaar en zorgen we samen voor succesvolle toepassingen.

Lees meer over IoT