Close

Search.

Cobra Web Plus.

Wij bouwen en realiseren websites vanuit de gedachte dat een site altijd iets moet opleveren.

Webdesign met een doel

Wij ontwerpen jouw website rondom jouw zakelijke doelstellingen, met de klantbehoeften centraal. Webdesign met een (concreet) doel voor ogen: meerwaarde halen uit je klanten. Inclusief meetbare resulaten.

Ambachtelijk effectief

Wij designen met standaard onderdelen waar mogelijk, maar op maat waar nodig. Door efficiënt ontwerp besparen we op data opslag en server gebruik. Wij hebben eigen designers en schakelen eventueel kwaliteitspartners in waar nodig.Met een (basis) website van Cobra Systems ben je snel online met een aantal functies om goed jouw doelstellingen te behalen. Je wordt goed gevonden via zoekmachines en de prestaties van de website zijn in grote lijnen inzichtelijk in Google Analytics. Daarnaast zorgen we dat jouw website altijd online is.

Een geavanceerdere website behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld met een geïntegreerde webshop inclusief betaalmodule!

Welke optie u ook kiest, goed technisch beheer en webhosting is een belangrijk fundament voor een website. Om een goede functionele werking van de website te waarborgen verzorgen wij periodiek onderhoud. 

Waarom Cobra Web Plus?

  • Snel te realiseren
  • Zelf aanpassen via CMS
  • Goede vindbaarheid zoekmachine’s
  • Integratie webshop mogelijk

 

 

Meer weten over Cobra Systems?

Kijk op onze dienstenpagina of neem contact op!