Close

Search.

Cobra AmpliFy Plus.

Eén snel en dekkend WiFi-netwerk voor het hele kantoor of huis. De meest compacte oplossing voor een overall stabiel netwerk!

Dit WiFi systeem kan zonder moeite een oppervlakte van 1.800 m2 van snel en stabiel draadloos internet voorzien. Ook wanneer de locatie uit meerdere ruimtes en verdiepingen bestaat, is het netwerk dekkend.

Een traditionele WiFi versterker schakelt steeds tussen verzenden en ontvangen. Hierdoor kan de WiFi snelheid halveren en ontstaat een onstabiel signaal. Bij Cobra AmpliFy Plus hebben de Mesh Points en router aparte chips om met elkaar te communiceren. De WiFi verbinding tussen je apparatuur en de router of Mesh Points wordt niet gehinderd door hun onderlinge communicatie. Zo krijg je een stabielere verbinding met groter bereik en een hogere snelheid!

High Density

Dit WiFi systeem kenmerkt zich door een hoog zendvermogen. Het bereik van de router kan vergroot worden door de Mesh Point waarmee het systeem stabiel draadloos internet kan bieden op een locatie van behoorlijke omvang.

Beheer via app

Configuraties en beheer van het Cobra AmpliFy Plus systeem doe je op eenvoudige wijze via een app. Waar en wanneer je maar wilt, vanaf het device dat je maar wilt.

Waarom Cobra AmpliFy Plus?

  • Zeer hoog zendvermogen
  • Maximale doorvoersnelheid
  • Slechts één router
  • Multiroom

 

Meer weten of bestellen?

Kijk op onze dienstenpagina, neem contact op of download onze factsheet!