WiFi marketing

Eerste indrukken zijn blijvend. Een WiFi-netwerk is vaak één van de eerste contactmomenten met de klant als zij op jouw locatie zijn. Als die ervaring goed is, heb je direct een tevreden klant. Met Cobra WiFi-marketing krijgen jouw bezoekers snel en veilig toegang, jij krijgt meer inzicht in jouw klanten en je genereert meer omzet.

Easy Access WiFi

De kans is groot dat je de vraag meerdere keren per dag hoort; “Mag ik het WiFi-wachtwoord”? Snel en veilig toegang tot WiFi is essentieel, voor je bezoekers, maar ook voor je medewerkers en jouw online diensten (denk aan je pinautomaat of online service op locatie). Met behulp van een QR-code kunnen je gasten nog sneller inloggen. Uiteraard kun ze ook handmatig op het netwerk. Door gebruik te maken van een beveiligd WiFi-portal in jouw huisstijl weten de klanten dat ze zich op het juiste en veilige netwerk bevinden.

Inzicht in jouw klanten 

Het WiFi-Portal kan worden voorzien van eenvoudige tot (zeer) geavanceerde AVG-proof analytics. Wij hebben inmiddels de analytics ingericht voor tientallen klanten die goed zijn voor miljoenen pageviews per jaar. Denk eens aan:

 • Gebruikersanalyse. Wie is eigenlijk jouw bezoeker? 
 • Contactgegevens ophalen. Om nog eens contact op te kunnen nemen.
 • Lokalisatie van drukte. Weet waar je klanten zich bevinden.
 • Koppeling met jouw klantendatabase. Meer inzicht in jouw huidige klantenbestand.

  Omzet 

  Ook kun je WiFi inzetten om extra omzet te genereren. Goede WiFi betekent dat bezoekers langer blijven en maakt dat ze positiever zijn over jouw zaak. Meer manieren om omzet te generen via de WiFi zijn:

  • Conversie via het WiFi-portaal. Laat je klant vanuit je portal doorgaan naar je website/webshop.
  • Contactgegevens ophalen. Benader jouw klanten met een leuke en relevante vervolgactie.
  • Betaalde WiFi. Kier ervoor om je gasten een bepaald bedrag per uur of per dag te vragen. Of enkel bij het gebruik van bepaalde diensten.

  Wil je ook weten wat jouw product voor impact heeft?

  Maak een afspraak