WiFi Health check

Zorgt jouw WiFi voor blije klanten en een hogere omzet?
Wanneer is de WiFi Health Check waardevol?
Krijg je vaak klachten over de kwaliteit van het huidige WiFi netwerk? Ben je niet tevreden of overtuigd van de samenwerking van je huidige WiFi leverancier? Of heb je het gevoel dat je meer kunt halen uit het WiFi netwerk en ben je op zoek naar innovatieve oplossingen? Met onze WiFi Health Check weet je waar je staat en wat je kunt doen om jouw huidige WiFi netwerk te verbeteren.

Helder inzicht in de kwaliteit van je huidige WiFi netwerk

Cobra Systems doet een uitgebreide WiFi Health Check om inzicht te krijgen in de kwaliteit en opstelling van de WiFi-voorzieningen op locatie. We kijken naar de snelheid, beveiliging en kwaliteit van de voorzieningen. Deze brengen we visueel in kaart met een plattegrond, de zogenaamde Health Map. Uiteraard geven we je advies over de manieren om jouw WiFi te verbeteren.

Dankzij de WiFi Health Check van Cobra Systems weet je of het zin heeft om te investeren in het verbeteren van jouw WiFi netwerk en waar de verbeteringsmogelijkheden zitten.

‘Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze pro-actief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!”

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum

Doe de WiFi Health Check

Ga ook voor blije klanten en een hogere omzet
Neem contact op

Alles wat je wilt weten over WiFi-analytics

WiFi-analytics: waar houd je rekening mee? Wanneer je gebruik maakt van WiFi-analytics worden het unieke nummer van het apparaat waarmee wordt ingelogd en locatiegegevens opgeslagen en verwerkt. Zo kun je precies zien waar gebruikers zich bevinden, op welke manier ze...

Lees meer

Blije klanten en een hogere omzet door jouw zakelijke WiFi?