Web - Custom website

De beste websites op maat

Wil je graag een website laten maken die precies aan jouw eisen voldoet of functioneert de huidige website van jouw organisatie niet naar wens? Omdat hij niet goed converteert, een slechte user experience heeft, de koppelingen met andere systemen niet goed werken of omdat hij gewoonweg verouderd is? Wij helpen jouw organisatie graag aan een nieuwe website.

Een helder traject, van A tot Z

We bouwen en realiseren kwalitatieve websites vanuit de gedachte dat een site altijd iets moet opleveren voor jou en voor jouw klant. We werken volgens een helder traject met duidelijke fases. Zo is er altijd ruimte voor feedback en bijsturing vanuit jouw organisatie. Met een concreet doel voor ogen doen we user experience onderzoek, maken we het interaction design en een passende de look & feel voor de website. Na de bouw en oplevering meten we het succes van de website in de praktijk. Zo nodig stellen we het ontwerp onderweg bij. 

Met een website van Cobra Systems word je gegarandeerd goed gevonden via zoekmachines. Ook zorgen wij er samen voor dat jouw website optimaal converteert en dus het beoogde doel bereikt, alles geheel inzichtelijk in Google Analytics. Jouw website is altijd online met Cobra Care. Dat betekent blije klanten en continu converteren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Maak een afspraak