Cobra Web Plus

Doeltreffende websites die werkelijk wat opleveren

Cobra Systems bouwt en realiseert websites vanuit de gedachte dat een site altijd iets moet opleveren. Doeltreffende websites dus. Denk aan meer omzet, inschrijvingen of informatieverzoeken. Met jouw concrete doel voor ogen doen we een onderzoek naar de user experience, maken we het interactie ontwerp en geven we een passende look & feel aan de site. Daarna meten we het succes van de website in de praktijk. Alleen dan weet je waar je kunt bijstellen om jouw website nog beter te maken.

Website gebaseerd op template

Wil je snel een website die ook jouw doel dient? Het liefst een die makkelijk te onderhouden is en vindbaar is op Google? Cobra Systems bouwt snel een website voor je die goed werkt, zonder gedoe.

Lees meer…

Custom made website

Heeft jouw organisatie een complexe website met veel koppelingen met (interne en externe) applicaties en systemen? Geen probleem! Cobra Systems bouwt voor jouw bedrijf de beste websites op maat, hoe complex dan ook.

Lees meer…

Web Health Check

Wil je weten of jouw website fit en nog steeds up-to-date is? Laat ons dan de Web Health Check doen.

Lees meer…

Design

Op zoek naar een bedrijf die een online vorm geeft aan jouw bedrijf of niet tevreden over de lay-out en design van je huidige website? Omdat hij niet logisch is voor je bezoekers of niet de juiste boodschap overbrengt? Wij maken graag een nieuw gebruiksvriendelijk en intuïtief design voor jouw bedrijf.

Lees meer…

Clean Codes

Wil je de website van jouw organisatie duurzamer en efficiënter maken? Laat ons dan jouw website transformeren met onze Clean Codes methode.

Lees meer…

Beheer & optimalisatie

Als je eenmaal een mooie en goedwerkende website hebt, wil je natuurlijk dat deze altijd blijft werken en optimaal presteert. Wij zorgen dat jouw website online blijft en helpen je de website te optimaliseren.

Lees meer…

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Maak een afspraak