Close

Search.

Cobra Order Plus.

Met één druk op de knop je klanten laten bestellen en afrekenen. Al je producten en diensten in een online shop met betaalmodule!

Bestelmodule op maat

Stel je eigen bestelmodule samen op je (huidige of nieuwe) website zodat je klanten snel en direct bij je kunnen bestellen. Zonder een uitgebreide webshop te hoeven inrichten, maar wel met handige betaalmodule. Houd zelf eenvoudig je productaanbod en prijzen actueel met behulp van het gebruiksvriendelijke CMS.

Verhoog je omzet

Door de Analytics die we aan je website/webshop koppelen en onze periodieke rapportages met betrekking tot de prestaties, krijg je de benodigde managementinformatie tot je beschikking om jouw online shop tot een succes te maken!Door de focus te leggen op het online verkopen van je producten en/of diensten, draag je als ondernemer bij aan het niet verder verspreiden van het Coronavirus. Maak het je klanten dus makkelijker door een gelijkwaardige service te bieden, maar dan online.

Via je website en bestelmodule kun je op een handige manier aanbiedingen en nieuwe producten onder de aandacht brengen. Door het je klant makkelijker te maken om in één flow te bestellen en betalen, behaal je als ondernemer sneller je doelstellingen!

Waarom Cobra Order Plus?

  • Bestellen en betalen in één
  • Gebruiksvriendelijk en snel
  • Social Distancing én meer omzet
  • Makkelijk te implementeren op bestaande website

 

 

Meer weten of bestellen?

Kijk op onze dienstenpagina, neem contact op of download onze factsheet!