Close

Search.

Icon

Digitaal voorop blijven.

The issue.

Omdat er een flink aantal fietsverhuurbedrijven gevestigd zijn in Amsterdam is het essentieel dat de website van NDSM BIKES online goed te vinden is en duidelijk communiceert wat NDSM Bikes te bieden heeft, en zich daarmee onderscheidt.

The solution.

Een sprekende en effectieve website die goed aansluit bij de online en offline doelstellingen van NDSM BIKES.

What was our challenge?

NDSM BIKES was op zoek naar een geschikte partij om een representatieve website te ontwerpen en te realiseren. NDSM BIKES onderscheidt zichzelf van andere fietsverhuurbedrijven door prijs, eerlijkheid en behulpzaamheid richting de klant. Het bedrijf is toegankelijk voor zowel toeristen als locals. Omdat er een flink aantal fietsverhuurbedrijven gevestigd zijn in Amsterdam is het essentieel dat de website van NDSM BIKES online goed te vinden is en duidelijk communiceert wat NDSM Bikes te bieden heeft.

“De samenwerking met Cobra Systems is altijd heel fijn gegaan. Eerlijkheid en openheid stond voorop en ik kon er altijd op vertrouwen dat werk goed uitgevoerd werd.”

Marcel Ellens, Directeur NDSM Bikes

What did we do?

Cobra Systems heeft vanaf het begin meegedacht over de website. 

Na een gedegen inventarisatie van de gebruikers en de doelstellingen van NDSM BIKES, hebben we een opzet gemaakt van de website. 

Hierna hebben we een karakteristieke NDSM BIKES look & feel neergezet. We hebben in samenwerking met NDSM BIKES gezorgd dat er sprekende visuals werden gemaakt en de juiste content werd geschreven. Deze content is zowel in het Engels als in het Nederlands geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid door zoekmachines.

 

 

What are the results?

Het resultaat is een moderne website die goed aansluit bij de online strategie van NDSM BIKES. Zo is de website in het Engels en het Nederlands goed vindbaar op Google.