De beleving van gasten versterken door stabiel internet en WiFi

Glasvezel en WiFi op camping Bakkum

Wat was de uitdaging?

Om een stabiele internetverbinding te kunnen garanderen in de unieke nieuwe accommodaties op camping Bakkum, en tevens het huidige netwerk te verbeteren, is Cobra Systems ingeschakeld om de eerder aangelegde glasvezelverbinding op de camping door te trekken en WiFi te installeren, uiteraard met het Cobra WiFi marketing portal.

Uitstekende WiFi op onze campings is essentieel, maar door de natuurlijke ligging nog niet zo makkelijk te realiseren. Cobra Systems weet zelfs op de meest afgelegen stukken WiFi te realiseren. Bovendien denken ze pro-actief mee over de meerwaarde van WiFi voor ons en onze klanten. Voor ons een fijne partner dus!

Thijs Hoebe, Hoofd Receptie en lid Management Team – Camping Bakkum.

 Wat hebben wij gedaan?

Om de klantervaring te optimaliseren heeft Cobra Systems heeft de glasvezelverbinding op camping Bakkum doorgetrokken via de sanitairgebouwen naar het terrein van de nieuwe accommodaties, waarna het is vertakt naar in totaal 30 strandhuisjes en het sauna gebouw. Daarnaast is er in elk strandhuisje én in de sauna WiFi geïnstalleerd. Uiteraard werkt dit via een gebruiksvriendelijk portal, waarbij gasten zelfs via de camera op hun telefoon razendsnel kunnen verbinden via een QR-code. Tot slot is er nog een WiFi Health Check gedaan om te controleren of alles goed werkt.

 

Uitstekende WiFi op camping Bakkum

 Wat is het resultaat?

 –   Installatie (uitbreiding) glasvezelnetwerk op de  camping.

–   Installatie WiFi in 30 accomodaties en de sauna.

–   WiFi Health Check.

–   QR-code.

 

Wat hebben wij gedaan?

WiFi /