Aanpak

Wij installeren de krachtige access points en stellen alles voor je in

WiFi installeren

Cobra WiFi staat voor kwaliteit. Daarom komt het Cobra WiFi team eerst bij je langs om de omgeving waar de WiFi beschikbaar moet zijn in te meten en te bepalen wat de meest efficiënte opstelling is voor de access points. Het team hangt de krachtige access points vervolgens op en stelt alles naar wens in. Anders dan de apparatuur voor de consumentenmarkt zorgt de professionele WiFi apparatuur voor een betrouwbare en volledige dekking binnen het gewenste WiFi gebied.

Landingspagina instellen

Het visitekaartje van elk bedrijf is een goede ‘splash page’ of ‘landing pagina’, in eigen huisstijl. Cobra Systems assisteert met het opzetten van deze eerste pagina die iedereen te zien krijgt. De inhoud bepaal je natuurlijk zelf. Wil je de pagina bijvoorbeeld koppelen aan social media (zoals je Facebook pagina) of toon je liever nieuws of een aanbieding voordat bezoekers gebruik maken van het netwerk. Alles is mogelijk.

Blijvend concurrentievoordeel

Uit onderzoek is gebleken dat veel bezoekers een locatie uitkiezen op basis van de kwaliteit van het Wi-Fi netwerk. Zorg dat je de concurrentie een stap voor bent en kies voor Cobra WiFi. Je klanten hebben de beschikking over snel internet en Cobra Systems zorgt dat dat zo blijft door de prestaties van het netwerk voortdurend te monitoren, updates uit te voeren op de software en de access points op locatie regelmatig te onderhouden.

 

NEEM NU CONTACT OP!